Tjänster och Produkter

Installation och säkerhet

Vi sätter upp och konfigurerar datorer, fysiska nätverk, internetuppkoplingar samt säkerhet och backup-lösningar för företag. Vi har erfarenhet av UNIX, Linux, Mac OS X Server, Windows Server samt flera nätverkskonfigurationer och lösningar för allt mellan dig som privatperson till medelstora företag.
När det kommer till säkerhet så erbjuder vi flera olika backup-lösningar beroende på system och säkerhetskrav. Vi har erfarenhet av arbete med sekretess och slutna nätverk men också av enklare NAS-lösningar för enskilda servrar.

Service

Med erfarenhet av både Windows Server-, UNIX-, Linux- och Mac OS X-miljöer erbjuder vi konsultation, service och underhåll av små till medelstora företagsnätverk. Vi underhåller inte bara klienter och server utan även service och kontroll av den fysiska nätverksarkitekturen. Vi erbjuder korta responstider, ständig tillgänglighet via internet eller telefon samt kontinuerlig personlig kontakt vid underhåll, installation och problemlösning.

Webbutveckling

Utveckling och konfiguration av hemsidor med hjälp av bland annat HTML, PHP, javascript och färdiga webbpubliceringsprogramvaror (CMS) som Joomla, Wordpress och TikiWiki. Utformning och anpassning sker helt enligt kundens behov och önskemål.

Vi kan utforma allt från enkla HTML-sidor till avancerade sidor med tjänster som onlinebetalningar, butiker, bokningssystem för lokaler och annat. Utvecklingen sker förstås i nära samarbete och samråd med kunden. Vi programmerar och designar sidor som tillfredställer alla smaker och behov och som maximerar kundens nytta av sajten.

De avancerade webbsajter vi utvecklar får ett enkelt och intuitivt användargränssnitt för uppdatering av nyheter och sidor som även den mest internetovane kan använda. Detta oavsett vilken CMS som används.

Hemsidor

Vi sköter gärna våra kunders hemsidor vad det gäller webbpubliceringsverktyg och liknande. Vi hanterar uppdateringar av programvaran, tekniska problem och kontakter med webbhotell och företag där domänen är registrerad om det är ett annat företag än det som tillhandahåller webbhotellet.

Sökmotoroptimering

Får ni dåligt med besök till er hemsida? Hamnar ni inte på förstasidan vid sökningar efter företagets nyckelprodukter? Vi kan hjälpa er med teknisk sökmotoroptimering (SEO) så att sökmotorers crawlers och robotar kan indexera er sida på bästa sätt.

Domänhantering

Vi hjälper gärna våra kunder med att registrera, administrera och sköta hanteringen av kundens domäner. Våra goda kontakter med olika webbhotell och stora erfarenhet garanterar nöjda kunder.