En intressant konferens i Strängnäs

Nu är det dags att prata om när mitt jobb hade en konferens i Strängnäs på Grytberg Säteri. När vi väl åker på konferens med andra affärer i samma kedja brukar vi träffas på Grytberg Säteri och vi har alltid vart nöjda. Jag ska berätta lite information om vad vi fick reda på och det är smaskig information kan jag lova er.

Som sagt brukar vi ha konferens i Strängnäs när vi väl ska träffa alla i samma kedja och det är därför att det är en bra samlingsplats då det är ungefär lika långt för alla att åka tid. På just denna konferensen hade cheferna mycket smaskig information då de berättade att vi faktiskt ska satsa internationellt och att de tror att vi kommer vara den nya stora kedjan som kommer slå igenom. Med detta sagt på denna konferens i Strängnäs så kommer några av oss på företaget kunna ansöka om att få en anställning utomlands på just detta företaget. Det blev så eftersom vi redan vet hur det fungerar och att det behövs arbetsledare på de nya ställena så att man kan lära upp nytt folk. Detta tycker jag är riktigt roligt och jag skrev upp mig på listan för detta. Jag hoppas att jag får denna chans eftersom jag alltid har velat jobba utomlands och också för att jag har vart på detta företag i 10 år och jag har väldigt mycket erfarenhet. Vi får se hur det går och om det är så att jag får flytta utomlands och arbeta med detta företag kommer ni naturligtvis få hänga med på denna resan! Nu får ni har det så bra så kommer det uppdatering om jag får jobbet utomlands eller inte.